Metaal & Techniek

Personeel in de metaal sector nodig?

Onze oplossingen voor tijdelijke personeel in de metaal sector zijn grensloos. Soms halen wij vanuit Polen of Roemenië gemotiveerde werknemers in huis. En dat kunt u gerust letterlijk nemen.

Bij CoStaff werken uitsluitend mensen die weten waarover ze praten. Maar met alleen praten komt er geen schroef in de muur, wordt er geen productie gedraaid en staat een werkplaats stil. Daarom vinden wij vooral ook de praktijk zo belangrijk. U heeft bij ons steeds te maken met hetzelfde contactpersoon.

Wij vinden het belangrijk om een metaalbedrijf goed te leren kennen voordat er tijdelijk personeel geplaatst wordt. Daar is persoonlijk contact voor nodig. Dit kan een informeel praatje zijn, maar ook het maken van duidelijke taakafspraken gaan wij niet uit de weg. Onze ervaring in de metaal industrie is dat er hoge eisen aan kwaliteit worden gesteld, maar dat onze klanten tegelijkertijd ook te maken hebben met korte en strakke levertijden. Voor deze piekmomenten beschikken wij over constructiebankwerkers en productiemedewerkers. Ook specifieke verzoeken worden met zorg aangegaan.

Metaal & Techniek