Groenvoorziening

Groenvoorziening

Na winter komt zomer. En weer is er in de land- en tuinbouwsector extra mankracht nodig. CoStaff verzorgt tijdelijk personeel, of u wenst regelt u uitsluitend de verloning. U heeft de touwtjes in handen.

Als er ergens een hoge mate van flexibiliteit wordt verwacht, is het wel in de land- en tuinbouwsector. Met name de weersomstandigheden spelen hierin een grote rol. Veel van de bedrijven in de groenvoorziening hebben in de lente- en zomermaanden extra mankracht nodig. En die leveren wij! Niet alleen voor functies zoals papierprikkers en schoffelaars, maar steeds vaker ook voor personeel in het middenkader. Assistent uitvoerders, voormannen, calculators en projectleiders vinden via CoStaff hun weg naar tijdelijke of vaste werkgevers. Ook de werving en selectie voor het hoger- en middenkader kan door ons verzorgd worden.

Wij gaan nog een stapje verder. Indien gewenst zorgen wij ook voor pick-up busjes, bosmaaiers en specifiek (hand of elektrisch)gereedschap. Ons uitgebreid wagenpark én de medewerkers in onze eigen werkplaats zorgen ervoor dat het materiaal continu klaar staat voor gebruik.

Onze ervaring is dat juist in de groenvoorziening veel vraag is naar verloning en payrolling. Ook hiervoor hanteren wij scherpe tarieven.

Groenvoorziening