Bouw

Bouwpersoneel nodig?

Wij hebben veel ervaring als het gaat om bouwpersoneel. Kennis van de bouwsector als het gaat om de juiste man op de juiste plaats te zetten en daar zijn we dan ook bijzonder trots op.

Ons bouwpersoneel kennen de hoge eisen van onze opdrachtgevers en doen er alles aan om hieraan te voldoen. Door onze vele jaren ervaring hebben wij de beschikking over een team van gemotiveerde medewerkers. Ons bouwpersoneel is voorzien van de nodige elektrische (hand)gereedschappen.

Ook tijdelijke personeelsleden moeten binnen het bedrijf passen waar zij werkzaamheden gaan uitvoeren. Ze moeten in de sfeer en aard van het bedrijf hun specialiteit tonen, juist op het momenten dat er veel werk is. Daarom vinden wij persoonlijk contact zo belangrijk. We willen weten wat er speelt binnen uw bouwbedrijf en naar wat voor soort mensen of onderaannemers u op zoek bent. Dat kan best door bij u langs te komen en uw wensen te bespreken. In de bouw werken wij over het algemeen met Engelstalige sprekende mensen. Uiteraard beschikken zij over de juiste certificaten.

Ook voor hoger opgeleid (engels- en nederlandstalige) personeel kunt u bij ons terecht. Een tijdelijke functie als uitvoerder, werfleider, teamleider of projectleider kunnen wij voor u invullen. Indien gewenst doen we hiervoor ook alleen de werving en selectie.

Bouw