Roemeense Werknemers

Roemeense werknemers

Bent u een werkgever en op zoek naar werknemers die hard werken en altijd op tijd zijn? Dan is het een goed idee om eens te overwegen werknemers uit Roemenië in dienst te nemen. Steeds meer Roemenen vinden hun weg naar België om hier werk te zoeken en brengen hun werktalenten met zich mee.

Roemeense werknemers worden voor werkgevers steeds belangrijker omdat deze mensen vaak hard werken en goed zijn in hun vak. Bij CoStaff kunt u eenvoudig Roemeense werknemers in dienst nemen. Dit selectiebureau heeft namelijk een flinke hoeveelheid werknemers uit Roemenië in hun bestand staan, waardoor er altijd wel een Roemeen is die een bepaalde klus in de bouw, metaal en groenvoorziening op kan knappen.

Meer vraag aan Roemeense werknemers

Roemeense werknemers staan bekend om hun goede werkethiek en om hun talenten in de bovengenoemde sectoren. Daarom zijn er steeds meer bedrijven die vragen naar werknemers uit Roemenië. In deze sectoren is een goede Nederlandse taalvaardig vaak ondergeschikt aan werkervaring, waardoor het voor Roemenen makkelijk is om dit werk te kunnen doen, want werkervaring hebben ze vaak genoeg. Daarnaast zijn ze ook een stuk goedkoper dan Belgische werknemers, waardoor het voor werkgevers aantrekkelijk is om ze in dienst te nemen.

Roemeense werknemers vindt u bij CoStaff

CoStaff is een selectiebureau dat zich vooral richt op de volgende sectoren: metaal, bouw, groenvoorziening, logistiek, GWW; vlees, en de productiesector. In deze sectoren zijn Roemenen vaak gewild vanwege hun werkethiek. Als u een werkgever bent in één van deze sectoren en u zoekt gedreven werknemers, dan kunt u direct met ons contact opnemen en wij zorgen ervoor dat er een getalenteerde Roemeen bij u het werk komt opknappen.

Roemeense Werknemers