Poolse Werknemers

Poolse werknemers

Bent u opzoek naar werknemers die hard werken en altijd op tijd zijn? Dan is het een goede idee op eens te overwegen poolse werknemers in dienst te nemen. Steeds meer Polen vinden hun weg naar België om hier hun kost te verdienen en brengen hun talenten in de bouw-, metaal- en de logistiek sector met zich mee.

Poolse personeel worden in deze sectoren steeds meer belangrijker omdat deze mensen vaak hard werken en goed zijn in hun vak. Bij CoStaff kunt u eenvoudig Poolse werknemers in dienst nemen. Dit selectiebureau heeft namelijk een flinke hoeveelheid werknemers uit Polen in hun bestand staan, waardoor er altijd wel een Pool is die een bepaalde klus in de bouw, metaal en vleessector op kan knappen.

Meer vraag aan Poolse werknemers

Polen staan bekend om hun goede werkethiek en om hun talenten in de bovengenoemde sectoren. Daarom zijn er steeds meer bedrijven die vragen naar werknemers uit Polen. In deze sectoren is een goede Nederlandse taalvaardig vaak ondergeschikt aan werkervaring, waardoor het voor Polen makkelijk is om dit werk te kunnen doen, want werkervaring hebben ze vaak genoeg. Daarnaast zijn ze ook een stuk goedkoper dan Belgische werknemers, waardoor het voor werkgevers aantrekkelijk is om ze in dienst te nemen.

Poolse werknemers vindt u bij CoStaff

CoStaff is een selectiebureau dat zich vooral richt op de volgende sectoren: metaal, bouw, groenvoorziening, logistiek, GWW; vlees, en de productiesector. In deze sectoren zijn Polen vaak gewild vanwege hun werkethiek. Als u een werkgever bent in één van deze sectoren en u zoekt gedreven werknemers, dan kunt u direct met ons contact opnemen en wij zorgen ervoor dat er een getalenteerde Pool bij u het werk komt opknappen.

Poolse Werknemers