Over CoStaff

Harde afspraken

CoStaff is een bedrijf met principes. Die principes hebben ons gebracht waar we nu zijn: in slechte tijden doen we geen rare dingen en in goede tijden evenmin. We hechten dan ook veel waarde aan administratieve discipline en organisatie.

Iets beloven is eenvoudig, het consequent nakomen van beloften vergt een strakke organisatie en heldere communicatie. Dat werkt zo bij ons intern en ook richting onze klanten. Hard en duidelijk, maar fair, zijn we ook over onze tarieven. Wij zijn niet de duurste, maar ook niet de goedkoopste. We hanteren een faire prijs en staan voor onze tarieven. Uit principe verlagen we niet onze tarieven, omdat verlagen altijd ten koste gaat van onze klant of van onze mensen. Wij staan voor onze kwaliteit, u staat voor het gewenste resultaat – u betaalt een eerlijke prijs en wij leveren wat we beloven.

Hart voor uw zaak

De dag dat wij een urenfabriek of meschenschuivers worden, sluiten we onze deuren, dat spreken we met elkaar af. Natuurlijk hebben we commerciële belangen, toch worden wij niet gedreven door euro's maar juist door passie. Door de kick sneller, efficiënter, flexibeler, beter te zijn dan een ander. We willen verwachtingen overtreffen en vooroordelen over onze branche tegenspreken. Goudzoekers en mensenschuivers redden dat niet.

CoStaff werkt met veel tijdelijke collega’s, uit België of Oost-Europa. Onze harde kern bestaat uit mensen met praktijkervaring. Onze collega's van kantoor hebben zelf met werkschoenen in de klei gestaan. Werkschoenen dus. Verwacht bij CoStaff geen strakke maatschoenen en stropdassen. Wij weten wat er speelt en waar het bij uw bedrijf om draait. En minstens zo belangrijk, we kennen onze rol - u roept en wij draaien!

Over CoStaff