Inhuur Personeel

Selectiebureau Antwerpen

Bij CoStaff (selectiebureau) kunnen werkzoekenden en bedrijven terecht voor inhuur personeel. Wij zorgen voor een perfecte match tussen de kandidaat en bedrijf. Zo vervullen wij vacatures voor opdrachtgevers die mensen zoeken als schilders, dakwerkers, grondwerkers, lassers en slijpers. 

Heeft u als bedrijf een opdracht waarvoor eigenlijk tijdelijke krachten een uitkomst zijn? Ook hiervoor kan u bij ons terecht. Wij zoeken voor u de besten uit onze database die goed passen bij uw bedrijf en de betreffende vacature. Ook voor langdurige opdrachten kan u bij ons selectiebureau terecht als u zoekt naar een werknemer voor onbepaalde tijd.

Inhuur personeel met kwaliteit

Onze werkwijze staat voor kwaliteit voor inhuur personeel. Als eerste bereiken wij dat door de kennis waar onze medewerkers over beschikken. Zij hebben allemaal de nodige praktijkervaring uit de sectoren waarvoor wij als selectiebureau ons inzetten. Daardoor bent u ervan verzekerd dat u met een contactpersoon gaat spreken die uw bedrijf begrijpt en tevens inzicht heeft in het personeel die u naar op zoek bent.

Verder werken wij ook met planners die zorgen voor een gestroomlijnde organisatie van de inzet van het personeel. Ook zij beschikken over kennis van de branches waar wij voor werken.

Wij stellen als selectiebureau hoge eisen aan de dienstverlening en ook wij leggen de lat hoog voor ons eigen personeel. De inhuur personeel moet op toegewijde wijze plaatsvinden met verdieping in het bedrijf en de werknemer.

Inhuur Personeel