Diensten & Bemiddeling

CoStaff Diensten & Bemiddeling

Wij hebben als principieel bedrijf een streepje voor als het gaat om vakkennis. Kennis van de bouw als het gaat om de juiste man op de juiste plaats te zetten. Naast kennis is motivatie de motor van het arbeidsproces.

Het HR-Systeem: MijnHR van CoStaff kan geconfigureerd worden om personeelskosten onder controle te houden, de productiviteit te verhogen en de betrokkenheid van werknemers te vergroten. U kunt de planning beheren, u houdt de tijd en aanwezigheid bij, registreert verzuim en verlof, en meet de productiviteit. Dit alles verloopt gestroomlijnd en automatisch, met als resultaat een hogere betrokkenheid en betere bedrijfsprestaties.

Bemiddeling

De bemiddeling van Timmerlieden, Stelleurs en/of Metselaars doen wij met zorg. Een goede zelfstandige weet dat hij verantwoordelijk is voor de uitvoering van zijn werkzaamheden en daar ook de risico's voor draagt. Dit vraagt zelfstandigheid en kunde op uw bouwlocatie. Wij hebben in de afgelopen jaren een mooi netwerk opgebouwd van bouwvakkers, welke zich hebben bewezen als zelfstandige vakmannen die hun afspraken na komen en zichzelf daadwerkelijk zelfstandig ondernemer mogen noemen.

Diensten & Bemiddeling