Bulgaarse Werknemers

Bulgaarse werknemers

Hoewel nog niet elke werkgever er ervaring mee heeft, is het inzetten van Poolse werknemers inmiddels al redelijk ingeburgerd. Vooral binnen de huidige krappe arbeidsmarkt is het inschakelen van buitenlands personeel een goede oplossing voor personele knelpunten. Sinds kort is er echter een nieuwe groep die steeds meer naar voren treedt: Bulgaarse werknemers.

Gekwalificeerde vakmensen

Bulgarije is voor Belgische werkgevers een aantrekkelijk land voor het werven van vakmensen. Het land heeft een grote groep geschoold en gekwalificeerd personeel. Een groot deel van deze professionele vaklieden staat te trappelen om aan het werk te gaan.

België is voor hen bijzonder aantrekkelijk, omdat de lonen hier een stuk hoger liggen dan in Bulgarije. Ook het lage niveau van sociale zekerheid moedigt hen aan om hun heil over de grens te zoeken. Vaak kiezen ze er voor om korte tijd in het buitenland te werken en daarna weer naar huis te gaan.

Dit maakt Bulgaren tot de ideale werknemer: professioneel, vakkundig, hoog-gemotiveerd en hardwerkend. Perfect om pieken in de werkdruk op te vangen en voor je flexibele schil.

Bulgaarse werknemers inschakelen

Sommige werkgevers vinden het ingewikkeld om buitenlandse werknemers in te schakelen. De regelgeving rondom internationale arbeidsrelaties is vaak complex, waardoor een foutje snel gemaakt is. Een kleine fout kan boetes opleveren, met grote gevolgen voor je bedrijfsresultaat. Gelukkig is het niet nodig om in de wetboeken te duiken en zelf aan de slag te gaan met werk- en verblijfsvergunningen.

Schakel Bulgaarse werknemers in via onderaanneming. CoStaff is gespecialiseerd in het inzetten van Bulgaarse werknemers. Bij ons bent u aan het juiste adres voor hardwerkende buitenlandse werknemers in de sectoren metaal, bouw, groenvoorziening, logistiek, GWW en de vlees- en productiesector.

Wij regelen alles voor u.  CoStaff werft kandidaten en selecteert hen op vakkundigheid, kennis en op taalbeheersing. Ook zorgen wij voor het afhandelen van alle formaliteiten. Dat alles tegen een heel transparant uurtarief. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Bulgaarse Werknemers