Buitenlandse Werknemer

Buitenlandse Werknemer

Als u een onderneming heeft in de bouw, vlees- of metaalsector, dan kan het aantrekkelijk zijn om na te denken over het inhuren van mensen die niet uit België komen. Vanwege het openstellen van de grenzen zijn er steeds meer Oost-Europese mensen die naar België komen om hun brood te verdienen. Hier kunt u als werkgever van profiteren. U kunt via CoStaff namelijk heel eenvoudig buitenlandse werknemers in dienst nemen. Wij hebben een flink bestand met buitenlandse werknemers tot onze beschikking waar u nu van gebruik kunt maken.

Al onze buitenlandse werknemers zijn gespecialiseerd in één of meer van de volgende sectoren:

Bent u dus op zoek naar buitenlandse werknemers die voor u aan de slag kunnen, neem dan direct contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat wij uit ons bestand een geschikte match vinden.

De voordelen van buitenlandse werknemers

Buitenlandse werknemers kunnen voor werkgevers erg voordelig zijn. Zo werken deze mensen vaak een tandje harder dan Belgen en hebben ze vaak veel ervaring in de sectoren die hierboven genoemd worden. Daarom zijn er al veel bedrijven die overstappen op het inhuren van buitenlandse werknemers, en niet zonder succes. Deze bedrijven weten vanwege het inhuren van een buitenlandse werknemer vaak beter het hoofd boven water te houden dan bedrijven die alleen maar Belgen aannemen.

Als u als onderneming ook wenst te profiteren van de opengestelde grenzen, dan kunt u het beste eens contact opnemen met CoStaff. We gaan ervoor zorgen dat u snel ervaren buitenlandse werknemers in dienst zult hebben.

Buitenlandse Werknemer