Buitenlandse Medewerkers

Buitenlandse Medewerkers

Doordat wij een vestiging hebben in Roemenië, hebben wij korte lijnen met bedrijven en buitenlandse medewerkers. Onze medewerkers spreken de taal en zijn op de hoogte van de situatie in het land. Naast Roemeense medewerkers hebben wij ook veel Poolse medewerkers in ons bestand.

Indien u als bedrijf interesse heeft in medewerkers vanuit het buitenland, dan bent u hiervoor bij CoStaff aan het goede adres. Voordat wij een groep werknemers sturen uit Hongarije of Polen zorgen wij altijd voor een goede begeleiding.

Inhuren van buitenlandse medewerkers

Bij het werven van buitenlandse medewerkers komen extra procedures. Onze medewerkers zijn hiervan op de hoogte. Wij zorgen ervoor dat belangrijke zaken als huisvesting en vervoer goed geregeld worden voor uw groep werknemers. Tevens wordt een werkploeg ingedeeld bij een Engels of Nederlands sprekende voorman. Om ervoor te zorgen dat de plaatsing van een kandidaat bij uw bedrijf zonder problemen verloopt geven wij zelf tevens de nodige begeleiding.

Naast ervaring in het aanwerven van buitenlandse werknemers hebben wij ook behoorlijk wat kennis opgebouwd over deze werknemers. Hierdoor kunnen wij voor veel bedrijven een goede service bieden zoals deze buitenlandse medewerkers nodig hebben. Ook werknemers uit een ander land moeten goed passen bij het bedrijf. Tevens is begeleiding nodig aangezien zij onbekend zijn met een land en de procedures. Daarom bieden wij zowel de werkgever als werknemer een goede begeleiding zodat alles zo goed mogelijk op elkaar afgestemd kan worden.

Buitenlandse Medewerkers