Werknemers op vakantie? Geen probleem dankzij CoStaff

Werknemers op vakantie? Geen probleem dankzij CoStaff

De zomervakantie kan voor veel bedrijven en organisaties voor grote problemen zorgen. De zomer is natuurlijk dé periode waarin werknemers op vakantie willen gaan. Vooral in de warme zomer die we dit jaar hebben, geniet iedereen volop van zijn vrije dagen. Maar het werk kan natuurlijk niet helemaal worden neergelegd. Werk in de bouw, productie, logistiek, groenvoorziening en in allerlei andere sectoren moet ook in de vakanties gewoon blijven doorgaan. Hierin speelt CoStaff een grote rol.

CoStaff vult de lege werkplekken

CoStaff is er namelijk voor die bedrijven die een tekort hebben aan personeel vanwege de vakanties. Wanneer het vaste personeel op zijn of haar welverdiende vakantie is, kan CoStaff deze lege werkplekken voor u opvullen. CoStaff heeft namelijk veel soorten mensen en diensten die op allerlei manieren kunnen worden ingezet. Zo hebben we een groot netwerk van tijdelijke collega’s in België, maar ook uit Oost-Europa hebben we een harde kern van mensen met praktijkervaring, die weten wat ze doen. Onze werknemers weten wat het is om hard en productief te werken, en zullen een goede tijdelijke toevoeging zijn voor uw bedrijf.

Naast dat in de zomer veel werknemers op vakantie gaan, is dit ook de periode waarin scholieren en studenten vrij hebben. Deze groep jongeren staat te popelen om wat bij te verdienen in hun vakanties en staan er dan ook voor open om hard en productief te werken. Deze combinatie van hardwerkende Belgische en Oost-Europese werknemers en jongeren, zorgt voor een sterke basis voor elk bedrijf tijdens de vakanties.

Snel schakelen en de opdrachtgevers helpen

Nog een voordeel van CoStaff – naast de harde werkers – is dat wij veel werk van de opdrachtgever uit handen nemen. Alles van administratie tot aan het betalen van de lonen, verloopt geheel via ons. Doordat wij op de hoogte zijn van de meeste recente wet- en regelgevingen en de cao’s die gelden voor de bedrijfstakken, kunnen wij snel inspelen op de behoefte van werkgevers- en nemers.

Zo hoeft u zich als opdrachtgever dus niet druk te maken over een eventueel werknemerstekort tijdens de vakanties en u heeft ook nog eens minder werk op het gebied van administratie en contracten. Dit maakt samenwerken met CoStaff in de zomer een win-winsituatie voor ons, u als opdrachtgever en onze werknemers.