Waar opzoek gaan naar zelfstandige metsers?

Waar opzoek gaan naar zelfstandige metsers?

Nu het economisch weer wat beter gaat, wordt er in de bouw een inhaalslag gemaakt. Veel plannen die in de crisisjaren niet gefinancierd konden worden en op de plank bleven liggen worden nu alsnog uitgevoerd. Maar door de crisis zijn veel ontslagen gevallen. Veel mensen hebben een andere baan moeten zoeken, vaak in een heel ander vak. Andere metsers, met enorm veel ervaring, zijn met pensioen gegaan. En de aanwas aan nieuwe vakmensen blijft al jaren op rij achter. Het is nu dus niet de financiering die een rem op bouwprojecten zet, maar de beschikbaarheid van vakkundig en ervaren personeel.

CoStaff.be heeft een oplossing voor iedereen die op zoek is naar zelfstandige metsers. Wij hebben een ruime ervaring met het werven en selecteren van vakmensen. Daarbij kijken we ook over de grenzen. Buitenlandse werknemers blijken een perfecte oplossing voor het opvullen van gaten in je personele bezetting. Detacheren vakmensen van Polen en Roemenië is een oplossing. Voor Oost-Europese arbeiders is het ideaal om een paar maanden ingezet te worden op een project, waarna ze weer naar huis gaan. Je zit dus nergens aan vast.

Uiteraard zorgt CoStaff overal voor, van selectie tot werkvergunningen. Bij de selectie kijken we naar ervaring en vakkundigheid, maar ook testen we alle zelfstandige metsers op taalvaardigheid in het Duits en Engels, zodat je er zeker van kunt zijn dat je met hen kunt communiceren. Daarna zorgen wij voor alle formaliteiten en de huisman.

Zo weet je zeker dat je een vakman krijgt die weet dat metselen wel wat meer behelst dan “stenen stapelen”, en die precies begrijpt wat je van hem verwacht. Je betaalt een vast uurtarief, dat we wekelijks of maandelijks factureren. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Of eigenlijk wel, want onze klanten geven aan verbaasd te zijn over de motivatie en de productiviteit van de zelfstandige metsers die we tot nu toe geplaatst hebben. Meer weten over het inschakelen van een zelfstandige metser op basis van onderaanneming? Neem dan contact met ons op via info@costaff.be, telefonisch +32 (0)4 468 11 77 66 of via het contactformulier.