Schilderwerken in onderaanneming? Makkelijker en voordeliger dan u denkt!

Schilderwerken in onderaanneming? Makkelijker en voordeliger dan u denkt!

Na een aantal magere jaren is het tij weer gekeerd in de branche van de schilderwerken. Niet alleen komen er weer meer nieuwbouwprojecten van de grond, ook de consument heeft weer meer vertrouwen in de toekomst en durft weer geld uit te geven. Dat betekent een grote hoeveelheid extra schilderwerk, zowel binnen als buiten. Er komen zelfs zoveel opdrachten binnen, dat het veel schildersbedrijven aan handjes ontbreekt.

Gelukkig kun je tegen een helder en schappelijk tarief heel makkelijk schilderwerken laten uitvoeren in onderaanneming. Wij bijvoorbeeld zetten hiervoor Bulgaarse en Poolse werknemers in. Deze professionele vaklieden worden zorgvuldig geselecteerd op vakmanschap en motivatie. Met minder dan het beste nemen we bij de selectie geen genoegen. Onze professionals voldoen op zijn minst aan de Belgische normen als het gaat om vakkundigheid op het gebied van schilderwerk. Vaak zijn buitenlandse werknemers zelfs nog wat beter, omdat ze een bovengemiddelde motivatie laten zien.

Taalbarrière?

Opdrachtgevers vinden het soms eng om met buitenlandse werknemers te gaan werken. Vaak is dat omdat ze een taalbarrière verwachten. Bij Costaff nemen we deze zorg serieus. Om de communicatie tussen schilder en opdrachtgever soepel te laten verlopen, kiezen we alleen de schilders die in voldoende mate Duits of Engels kunnen spreken en verstaan. Zo weet u dat uw Bulgaarse of Poolse vakmensen begrijpen wat uw bedoeling is.

Makkelijk inzetbaar

Poolse en Bulgaarse schilders kunnen elke klus aan. Of het nu een schilderwerk binnen of buiten is, groot of klein. En dat komt u bedrijfsresultaat ten goede. Costaff neemt immers zelf geen schilderwerken aan, maar detacheert of in onderaanneming vaklieden bij schildersbedrijven en aannemers. Onze Poolse werknemers zijn uiteraard volledig legaal tewerkgesteld, zonder bureaucratisch gedoe voor u. Wij zorgen ervoor dat alle verblijfspapieren en –vergunningen beschikbaar zijn en dat de betalingen van eventuele salarissen of vergoedingen en de afdracht van premies correct verloopt.

U heeft er dus geen omkijken naar, het enige waar u over hoeft na te denken is welke klus onze Poolse of Bulgaarse schilders het eerst voor u gaan klaren.

Met Costaff haalt u een partner in huis die uw flexibele schil van A tot Z in de vingers heeft. En dat voor een helder en transparant tarief.