Groot project en te weinig onderaannemers?

Groot project en te weinig onderaannemers?

Heeft u een groot project binnengekregen in de bouw, metaal of techniek, maar heeft u niet voldoende vakkundige werknemers om het uit te voeren? Dan heeft u ongetwijfeld al onderaannemers gezocht. Maar nu de economie weer aantrekt, stijgen de prijzen. Als een onderaannemer al gevonden kan worden.

Dan is het goed om te weten dat Costaff een mooie constructie heeft waarbij u via onderaanneming gebruik kunt maken van buitenlandse werknemers. Costaff is specialist in het plaatsen van buitenlandse werknemers op tijdelijke basis. We richten ons op de bouw, de metaal, techniek, de vleesindustrie, productie en logistiek en de groenvoorziening. Ook voor asbestprojecten heeft Costaff een oplossing. We maken veel gebruik van buitenlandse werknemers, omdat de inzet van buitenlandse medewerkers veel voordelen biedt. Buitenlandse werknemers leveren een hogere arbeidsproductiviteit. Dit leidt tot lagere kosten van het project en een stijging van het projectresultaat. Meer winst voor u dus.

U sluit een overeenkomst met Costaff. Omdat we ruime ervaring hebben in de sector, weten we wat nodig is om uw project tot een goed eind te brengen. Wij nemen de meest ervaren en vakkundige buitenlandse werknemers in dienst. Hierbij selecteren we op vakinhoudelijke criteria, maar ook op taalvaardigheid. Verder zorgen we dat voldaan wordt aan alle administratieve verplichtingen.

Vaste contactpersoon

Wij begrijpen dat uw project, hoe groot of klein het ook is, op tijd af moet zijn. Vertragingen kosten geld. Veel geld. Goede communicatie is essentieel voor een vlotte samenwerking. Daarom krijgt u bij Costaff te maken met een vaste contactpersoon. Zo leren we elkaar kennen en weten we wat voor vlees we met elkaar in de kuip hebben. En als we u beter kennen, weten we wat u nodig heeft. Zo kunnen we sneller schakelen en vertragingen voorkomen.

Dus heeft u een onderaanneming gezocht en ziet u de voordelen van buitenlandse werknemers? Dan heeft u in Costaff de ideale partner gevonden.