Goede ijzervlechters in de bouw

Goede ijzervlechters in de bouw

Na jaren van sappelen is de economie weer een beetje aangetrokken. Wanneer je door de stad rijdt, zie je dat overal om je heen. In sommige steden lijkt het wel alsof er in elke straat een mooi bouwproject wordt gerealiseerd. Toch is het niet allemaal koek en ei. Er is één bottleneck in de bouw, die bij sommige bedrijven al tot omzetverlies leidt. Bouwbedrijven hebben steeds meer moeite om aan gekwalificeerd en gemotiveerd personeel. Mensen met wie je kunt bouwen.

Ook het binnenhalen van ijzervlechters/bekisters wordt steeds lastiger. Veel bedrijven vragen (mede) om die reden dat metselaars ook dit vak onder de knie krijgen. Maar zoals elk vak is ook ijzervlechten en bekisten een specialisme dat niet onderschat moet worden, niet iets dat je zomaar kunt overdragen op iemand die daar eigenlijk niet voor opgeleid is. Aan de andere kant: je moet wat. Dus komen bedrijven met deze noodmaatregel.

Goede werknemers in de bouw? Costaff weet ze te vinden

Dat hoeft alleen niet. Want er zijn voldoende gekwalificeerde en zeer gemotiveerde bekisters/ijzervlechters te vinden. Je moet alleen weten waar je ze moet zoeken. Costaff is gespecialiseerd in het leveren van buitenlandse vakmensen voor de bouwsector. Zo leveren wij Poolse en Bulgaarse bouwvakkers aan verschillende bouwondernemingen. Deze buitenlandse werknemers staan bekend om hun goede werkethiek. Ze werken hard en leveren kwaliteit. Bovendien zit je als opdrachtgever nergens aan vast.

Buitenlandse ijzervlechters zonder gedoe

De buitenlandse bekisters en ijzervlechters zijn in dienst van het interim bureau of in onderaanneming. Dat betekent dat je geen gedoe hebt met formaliteiten en administratie. De kandidaten nauwkeurig gescreend op vakmanschap. Bovendien worden alle kandidaten getest op hun beheersing van het Duits of Engels. Je kunt er dus op rekenen dat deze buitenlandse vakkrachten niet alleen goed zijn in hun vak, maar dat je hen ook kunt aansturen. Dat laatste is, ook gezien de veiligheid op de bouwplaats, niet onbelangrijk.

Nee-verkopen is dus niet meer nodig. Met Costaff als personeelspartner hoef je geen enkel project meer af te slaan omdat je niet aan de juiste mensen kunt komen. Maak vandaag nog een kennismakingsafspraak.