Een zelfstandige dakwerker voor uw project

Een zelfstandige dakwerker voor uw project

Een pand is pas af, als er een goed dak op ligt. Een goed dak beschermt tegen hitte, kou, storm en natuurlijk regen. Dat vergt vakmanschap. Maar als aannemer of bouwbedrijf heb je niet altijd genoeg dakwerk om een vakman in vaste dienst te houden.

De oplossing is het inschakelen van een dakwerker op zelfstandige basis. Een zelfstandige dakwerker komt wanneer je hem of haar nodig heeft en levert kwaliteit tegen een vooraf overeengekomen prijs.

Maar hoe vind je een zelfstandige dakwerker met verstand van zaken? Het werven van personeel is een vak apart en het is maar de vraag of je de tijd hebt om uitgebreid te gaan werven. Een oproep op je facebook pagina is natuurlijk snel gedaan, maar als daar geen respons op komt, wordt de zoektocht al snel wat tijdrovender. Maar als bouwondernemer is dat niet iets waar je blij van wordt, of waar je goed in bent. En hoe weet je of een dakwerker wel een echte vakman is?

Bovendien heeft het werken met zelfstandige dakwerkers nog een ander nadeel: je krijgt te maken met allerlei administratieve verplichtingen. Vooral voor kleinere bouwbedrijven kan dit een drempel zijn.

CoStaff neemt je deze zorg uit handen. Wij zijn specialist in het inschakelen van personeel op basis van onderaanneming en hebben de werving en selectie van al uitgevoerd. Bij de selectie kijken we niet alleen naar de relevante diploma’s, certificaten en werkervaring, maar ook naar motivatie en werkhouding. Wij sturen alleen echte professionals het dak op.

CoStaff heeft zelfstandige dakwerkers voor elk soort dak, ongeacht de dakbedekking. Van dakpannen en bitumendaken naar rietdaken. Onze mensen kunnen worden ingeschakeld voor dakonderhoud, dakrenovatie of de bouw van een geheel nieuw dak.

Wat voor een dakwerk er ook moet gebeuren, CoStaff heeft de specialist die deze klus voor je kan uitvoeren. Zonder gedoe, tegen een vast uurtarief. Dus zoek je een zelfstandige dakwerker? Bel dan met CoStaff.