Belangrijke kernwaarden van CoStaff: Flexibiliteit en Mobiliteit

Belangrijke kernwaarden van CoStaff: Flexibiliteit en Mobiliteit

Bij CoStaff werken we samen met allerlei soorten werknemers. Deze zijn afkomstig uit verschillende landen, hebben een verschillende etnische achtergrond en hebben ieders een vakgebied waarin ze uitblinken. Een deel van onze werknemers komt uit België, maar we hebben ook een harde kern aan werknemers die uit Oost-Europa komt. Het personeel dat hier vandaan komt, is natuurlijk niet bekend in België. Hierbij is het belangrijk dat wij van CoStaff ervoor zorgen dat deze werknemers zo efficiënt mogelijk kunnen worden vervoerd tussen hun woon- en werkplek.

Veel werk in de zomerperiode

In de zomer is veel vraag naar onze werknemers, vanwege het feit dat veel vaste werknemers in organisaties in deze periode op vakantie gaan. Onze buitenlandse werkers komen veelal met taxibusjes aan bij hun bestemming. Ze hebben vaak geen eigen auto om hier te komen, wat betekent dat ze ook niet beschikken over een vervoersmiddel die hun van hun verblijfplaats naar werk kan brengen, en weer terug.

Bij CoStaff houden we hier natuurlijk rekening mee en ondersteunen wij ons personeel zo goed mogelijk. Dit houdt in dat wij zelf verantwoordelijk zijn voor het vervoer van onze werknemers. Het maakt niet uit wat nodig is, wij regelen het. Denk hierbij aan personenauto’s, busjes maar bijvoorbeeld ook touringcars als het hele grote groepen betreft.

Handig voor iedere betrokken partij

Het regelen van het vervoer van ons personeel is fijn voor de werknemers zelf, zo zijn ze namelijk verzekerd van een vervoersmiddel naar het werk, maar ook voor u als opdrachtgever is het handig. Zo hoeft u niet zelf na te denken over het woon-werkverkeer van uw tijdelijke personeel. Dankzij onze vervoersoplossingen, bent u ervan verzekerd dat de mensen altijd op tijd op de juiste locatie aanwezig zullen zijn. Nog een voordeel van deze vervoersregeling is dat door het gebruik van bijvoorbeeld busjes, het personeel zelf al het gereedschap wat ze nodig hebben makkelijk mee kunnen nemen.

CoStaff heeft deze auto’s, busjes en touringcars natuurlijk niet allemaal zelf in bezit. Om dit alles te regelen zijn we samenwerkingen aangegaan met nabijgelegen bedrijven die auto’s en dergelijke verhuren. Zo zorgen we ervoor dat het logistieke proces zo soepel mogelijk zal verlopen.